maandag 20 oktober 2014

Bougie aansluiten scooter controleren

Ontstekingssysteem - In 1860 vindt de Belg Etienne Lenoir de bougie uit met elektrische ontsteking die. Onderhoud en Tips - schema Baotian 4T scooters pdf kleppen. De massa en de andere 2 zijn de CDI en de Bougie aansluiting. Om te controleren of je spanningsregelaar nog naar behoren werkt of stuk is.

TIP: Start Storing tips 4 takt scooter. De buitenzijde een centrale aansluiting die de hoogspanning van de bobine. Start nu en controleer of de bougie vonkt. Meestal ligt het aan de bougie dat de scooter niet meer start, dit kan komen. Onderhoudsbeurt heeft gehad (een vies luchtfilter en slechte bougie heeft veel invloed op starten).

Onderhoud en Tips - schema Baotian 4T scooters pdf kleppen

Controleer ook de aansluiting van gelijkrichterregelaar en dynamo. Om te controleren of het aan de benzine toevoer ligt of aan de. Onderhoud Baotian Scooter - Beurten, Olie Meten - Boatian. Om je Baotian scooter in topconditie te houden en er het meeste rijplezier aan te.

Bougie vervangen fosti handleiding ik kan de bougie niet vinden van baotian kleppen stellen sym cello. Buitenkant bougie contact laten maken met massa. Iedere 1000km: bougie controleren, eventueel vervangen, brandstoffilter schoonmaken, vloeistof. Daarnaast kan je controleren of de polen nog schoon zijn.


Alvorens de scooter te starten is het belangrijk dat eerst 3 keer de gashendel vol open wordt. Jokay scooters Bougie er uit draaien (controleren!) en aansluiten op de bougiekabel. Als de scooter nu nog nog niet wil starten kun je controleren of er nog wel. Zoek je een specifieke handleiding, of heb je er n die wij missen, laat het weten. Verkoop vragen handleiding kopen scooter onderhoud vragen technische vragen. Onderhoud scooter - Xs4all U koopt via internet een scooter bij ons en u hebt zelf twee linker handen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.