dinsdag 5 mei 2015

2 Autos van de zaak bijtelling

Wat zijn de regels voor bijtelling als ik een auto van de zaak heb. Bijtelling bij meerdere auto s - Jongbloed Fiscaal Juristen. Alles over de auto van de zaak - Flynth. Dan stelt u de btw die u moet betalen voor het privgebruik vast op 2,7 van de catalogusprijs van de auto.

De bijtelling hangt af van de catalogusprijs en de CO2-uitstoot van de auto. De bijtelling privgebruik voor de auto van de zaak wordt bepaald aan de hand van vaste regels Dat levert soms opmerkelijke uitspraken op. Auto en Fiscus Als een auto van de zaak ook voor privgebruik ter beschikking staat, is op die auto de bijtelling van toepassing. Als er meerdere auto s voor privgebruik ter.

Twee keer bijtelling privgebruik voor n DGA? De Zaak

Mag dat van de belastingdienst: 2 auto s op 1 zaak waarvan de. Tot nu toe altijd de belasting over de fiscale bijtelling. Bijtelling bij meerdere auto s van ondernemer of. Bijtelling bij 2 autos waarbij 2e auto -youngtimer- van de zaak. ZZPer met 2 auto s op de zaak - Higherlevel Stel, als zzp-er schaf ik 2 hybride plug-in auto s aan van 40.000 euro per stuk met nul procent bijtelling, investeringsaftrek en millieu. Auto s met een eerste tenaamstelling in 2012 of 2013.

Als u minder dan 500 kilometer priv met uw auto van de zaak heeft gereden. 2 auto s op de zaak, zonder personeel - Lancelots Forum - Voor. De bijtelling voor de auto van de zaak van de ondernemer bedraagt voor de. 3 maanden met een prive auto en heeft dan geen auto meer via zijn werkgever (periode 2).


Als u in een auto van de zaak rijdt, moet uw werkgever een bedrag optellen bij uw. Privgebruik auto van de zaak - Belastingdienst Gebruikt u de auto van de zaak ook priv? Als ik 2 auto s van de zaak heb hoevaak moet ik dan bijtellen? De volgende situatie: DGA, eigen bedrijf, heeft al 3 jaar een dikke auto van de zaak. Daarnaast koop ik een 14 bijtelling auto met de zaak waar ik zowel priv.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.