donderdag 27 februari 2014

Automerken van vroeger spreekbeurt

Geschiedenis van de auto (1885-1904) - Dit artikel beschrijft de geschiedenis van de automobiel vr het jaar 1905. Het was de eerste auto die niet meer helemaal met de. Voor de auto hadden mensen ook wel vervoersmiddelen. Deze wielen zijn van paard en wagen.

Vanaf ongeveer 1770 had je rijtuigen die door grote stoommachines werden aangedreven. Werkstuk Nederlands Geschiedenis van de auto s m Niet zulke maar zulke. Spreekbeurt over de auto - Super Spreekbeurt. In de categorie: Spreekbeurt over Mens en samenleving.

Auto - fo

Werkstuk Geschiedenis Auto m Werkstuk Geschiedenis Auto. En toen werd de koets uitgevonden met paarden. Zie Geschiedenis van de auto voor het hoofdartikel over dit. De eerste voorloper van de auto was de zeilwagen.

Ook kennen de auto s veel meer luxe als vroeger zoals airconditioning, cruise control, aribag en verwarming. De Amerikaan Henry Ford ontwierp toen de T-ford. In 1834, toen de stoomkoets aan het vervoeren was, brak er n van de wielen en. Auto - fo In 1908 kwam in de hoge autoprijzen verandering.

Spreekbeurt over de auto - Super Spreekbeurt

Spreekbeurt over de Auto Ik hou mij spreekbeurt over de auto van (toen en nu). De auto werd uitgevonden in 1885, maar had enkele voorlopers die in het hoofdstuk. Welk vervoersmiddel hadden de mensen voor de auto? Het woord automobiel is een Frans leenwoord en komt van.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.