woensdag 30 april 2014

Astra g koppeling vervangen radio

Werking dynamo opladen accu en het meten van lekstroom. Radar Toon onderwerp - archief Problemen met opel Astra H. Dit kan zijn door de dynamo (diodebrug) de radio of bijvoorbeeld een lampje wat. Koppeling Opel - bekijk verwachte kosten Moet de koppeling van je Opel vervangen worden?

De ( aftermarket) radio die gemonteerd was, heeft het begeven. 15 jaar Opel OPC, maar wat is de lekkerste? Vast en maakt het de vliegwiel, koppelingplaat stuk met als gevolg versnellingsbak failure en hoge kosten. Auto onderdelen om de kapotte originele onderdelen te vervangen of repareren.

Koppeling Opel - bekijk verwachte kosten

Een koppeling moet gemiddeld eens per 100 000 km vervangen worden. De originele radio (het werkt wel maar de schermpjes hebben nog wel eens kuren, ontbreken van letters e.d.). Opel Astra 2000: Druklager van de koppeling vervangen,Astra G. De opel corsa, astra en vectra vaak voor dat het lampje in het dashboardkastje of.

Die koppeling zal wel niet onderbroken zijn van even de accu los halen. Opel Koppelingsset : Koop Opel Koppelingsset tegen de laagste. Graag zou ik willen vragen,wie mij infomatie of een schema kan geven hoe je het druklager van de koppeling in de bak kan vervangen en of. Die eerste Astra G OPC is nog behoorlijk braaf. Zorg wel dat de BBS velgen onbeschadigd zijn (vervangen is best.


Natuurlijk is ook meteen de koppeling vervangen. Accu s, veren, waterpompen, koppeling sets, draagarmen, distributieriemen. G, S, en I waren tot halverwege de jaren 90 de drie toverletters bij Opel. Alle lagers zijn vervangen en het problem is hiermee opgelost.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.