zondag 31 augustus 2014

Elektrische auto jaren 70 interieur

Elektrische auto jaren 70 interieur

Ramen en de kleuren combinatie van het interieur waren typisch jaren 70. En 8 jaar garantie opbatterij en aandrijving ongeacht het aantal kilometers. De auto heeft na twee jaar 30.000 elektrische km s gereden. Fantastische elektrische Recaro s, alles in het leer, zo mag mijn auto. Terugverlangen naar haar vorige auto, een Volvo V70, doet ze zeker niet.

Ook het interieur is ongemoeid gelaten, hetgeen de auto nog z n oorspronkelijke. Toen zich in de jaren zeventig twee energiecrises voordeden werd de. Qua interieur waren er ook veel verschillen tussen de Bagheera modellen. De parel van het interieur is het 17 inch touchscreen, dat richting de.

Verhaal achter de auto Elektrische Oldtimer

Model S Performance wordt standaard met elektrische vierwielaandrijving. Net als het interieur van een jaren 70 80 conceptauto. De auto mag dan uit 1979 zijn, comfortverhogende zaken als elektrisch. Elektrische auto - Een elektrische auto is een elektrisch wegvoertuig dat wordt aangedreven door een.

De latere modellen waren wel voorzien van elektrisch bediende ramen, het interieur had nu een. De Elektrische Auto Toen zich in de jaren 70 twee energiecrises voordeden werd de ontwikkeling van de elektrische auto weer gestimuleerd. Begin jaren 70 begon de Porsche 911 behoorlijk verouderd te raken. Afbeeldingen van elektrische auto jaren 70 interieur Met de Autopilot opties van Model S wordt rijden op de snelweg niet alleen veiliger. Vergeet de 911, deze Nederlandse Porsche 928 wil je. Geschiedenis van de elektrische auto in de 19e eeuw.

Elektrische auto jaren 70 interieur

De Elektrische Auto

Ook bij het zien van het interieur van deze ultieme Autobahncruiser loopt het. Er was nog een kleine opleving in de oliecrisis van de jaren 70, maar ook toen werd de ontwikkeling van de elektrische auto geremd door een. De 70 kW generator die de elektromotoren van stroom voorziet wordt. MATRA BAGHEERA Interieur - Matra - CARJOY (HOME ) MATRA AUTOMOBILE SHOWROOM WEBSHOP.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.