zaterdag 29 november 2014

1 Bougie vonkt niet onder druk

Komt omdat scoot niet genoeg onderdruk kan opbouwen (let ook op de membraanpakking). Dat klopt niet wat je schrijft., een bougie onder (compressie)druk en. De bougie en de startrelais zijn 2 weken geleden nog vervangen. Lekkage langs de koppakking, bougie of klep. Een simpele test optie zit wel op mijn stroomverdeler tester maar niet onder druk.

Carburatie niet in orde bougie vonkt niet motor heeft geen compressie. Bougie vonkte wel buiten het blok, maar bleek onder compressie (in het blok)niets te doen. Ik zou je bougie ff testen onder druk. Brommertechniek - Altena Bromfiets Club Als de cilinder en de cilinderkop niet helemaal vlak zijn, kan men ze het.

Zijn er hier scooterexperts?

1 bougie vonkt niet onder druk

Ja als ie wel vonkt, maar niet onder druk dan misschien je bougie. Minder onderdruk in carter bederf cartervulling door verbrandingproducten. M Weergegeven resultaten: 1 tm 1 van 1. Tips trucs - Moped Guide 1.Onvoldoende cilindercompressie. Hierdoor wordt het mengsel rijker, omdat er minder lucht kan toetreden, terwijl tevens door de grotere onderdruk meer.

Mn bougie van mb MB vonkt niet hard. Motor-Forum - Techniek, vragen en antwoorden - Telkens kapotte. Gaat de lucht sneller stromen, zodat hier een onderdruk ontstaat. Alle tijden zijn GMT 1 uur Zomertijd. Bekijk onderwerp - loopt op 3 cylinders - GL1200 - Goldwingforum. Kent er iemand wat uitleg over testen van bougies onder luchtdruk?

1 bougie vonkt niet onder druk

Maarten s Kreidler Club! Toon onderwerp - HELP! Brommer doet

De meeste bougies werken bij 8bar en hoger amper meer, ookal zijn ze nieuw. Een mogelijke oorzaak zou kunnen zijn: o Carburatie is niet in orde. Meestal ligt het aan de bougie dat de scooter niet meer start, dit kan komen doordat de bougie. Het contact blijft dan op massa staan waardoor er geen vonk mogelijk is.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.