dinsdag 30 juni 2015

Bedrading 2cv rijden

Bedrading 2cv rijden

Vanaf de locatie Fort Vechten in Bunnik start onze tour. Uitje vanaf 2 personen rijden in een lelijke eend Speciaal vanaf 2 personen: Huur een eendje met routebeschrijving en lunch. Reglement 2CV Cross 2009 verrijden in een crossseizoen tellen mee voor het Nederlandse. Dit heeft als voordeel dat de bedrading naar de startmotor bij 12 volt dus dunner kan. Ontworpen voor Franse boeren, voor modderpaadjes en hobbelweggetjes. Reserveer nu uw Eendenrally in de Zaanstreek, de Betuwe en Groene Hart of op een locatie naar keuze.

Waarom moet je op gelode (of: loodvervangende) benzine rijden? In Nederland kun je op diverse plaatsen een Citroen 2CV huren. Citroen 2CV, eendje rijden, deux chevaux tour in Brabant Touren met een citroen 2CV, deux chevaux of lelijk eendje. Jammer dat de 2CV er nauwelijks meer is, anders hadden ze ook een LokEend kunnen inzetten.

M 2CV

Bedrading 2cv rijden

Dat kan heel goed bij het 2cv Rijden. Gezelschappen van 4 tot 50 personen kunnen zich opgeven voor deze. 2CV Ontsteking Techniek De onsteking van de Citron 2CV. Want het rijden in een Citron 2CV is een belevenis op zich.

Ducktrail Lelijke eend huren of 2CV huren als bedrijfsuitje Boek Ducktrail voor een bedrijfsuitje of familieuitje. 2cv rijden met vrienden, familie of collegaaposs Een 2cv auto huren met vrienden (innen familie of collega s van 1 tot 200 personen. Dan ook maar beter vervangen worden dan hier nog enige tijd mee door te rijden. Simpelste optie is gewoon doorrijden met een reserve tankje benzine in de auto. 2cv Club Huppel Waar 2cv-rijders elkaar ontmoeten wordt er altijd plezier gemaakt. U rijdt met uw eigen gezelschap in een 2CV uw eigen tour, incl.

Bedrading 2cv rijden

Dick Offringa: 2CV 2CV6 Citron 2 CV 6 Deux Chevaux

De accu De accu in onze 2CV auto onderscheidt zich niet van andere accu s. Hier een korte video van Serge de Beer, over de beleving van het rijden van. Wij bieden u het comfort en de eenvoud van zorgeloos eend -rijden. Bedrijfsuitje met lelijke eend Vanaf 37,20 p.p.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.