maandag 29 juni 2015

Spoel meten met oscilloscoop

Spoel meten met oscilloscoop

Voor de laatste meting hebben we de spoel voor de tweede transformator geplaatst (zie). Verbind de uitgang van de signaalgenerator met een koppelspoel van b.v 50. Inductieve faseverschuiving, door een spoel, waarbij de stroom zal na-ijlen op de spanning. Hun tweede plan is om de magnetische veldsterkte van de spoel te meten en met. Steppen (VWO 12 2006-I) Zij willen de snelheid van de step gaan meten. Door een magneet naar en van een spoel op en neer te bewegen wordt een wisselspanning.

Uiteindelijk ben ik gaan meten door een condensator parallel aan de spoel te plaatsen. Als ze de spoel op een oscilloscoop aansluiten en het wiel laten draaien, zien ze het oscilloscoopbeeld van. De oscilloscoop een maximale amplitude (piek tot piek spanning) meten van 250 V. Dit veld wordt opgewekt door twee spoelen die uitwendig over de hals geschoven worden. Stel de meting in voor een periode van 2,3,5 enof 10 minuten. Inductieve toerental- en positiegever met de oscilloscoop meten).

Stroom Meten : Elektronica Meettechniek

EMC - Transint BV Bepaal of er een hoog niveau van harmonische is d.m.v. A.4 Matlab code voor data uit de oscilloscoop. De analoge meter (draaispoelmeter) bestaat uit een permanente magneet en een draaispoel. Meer dan 25.000 onderdelen uit voorraad leverbaar. Als ze de spoel op een oscilloscoop aansluiten en het wiel laten draaien, zien ze het. Vaak gebruik gemaakt van apparatuur die stroom niet rechtstreeks kan meten, zoals een oscilloscoop.

Link, men kan ook Coachlab of een Oscilloscoop gebruiken. Een serieschakeling van een condensator en weerstand Ra, C, een weerstand Rb en een spoel L. Het voordeel van een oscilloscoop is dat periodiek veranderlijke spanningen. Behulp van flexibele stroomconverters berust op het principe van de Rogowski- spoel). Projecten pagina Aangezien met de EE2007 oscilloscoop geen gelijkspanningen en.


Microsoft Word - c

Meting van het magnetisch veld veroorzaakt door de elektrische stroom door een spoel. Het meten van Q factor van LC kringen Meet opstelling 1 Het meten van de Q factor met een signaal generator en een probe. Faseverschuiving - De tijdsfunctie is dus niet altijd geschikt voor meting van de fase. Kathodestraalbuis - Kathodestraalbuis voor een oscilloscoop met een detailfoto van de. Gotron Oscilloscoop - METEN Elektronicaspecialist Reeds meer dan 30 jaar uw elektronica- specialist.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.