dinsdag 30 juni 2015

Verversen van de olie onzin

Verversen van de olie onzin

Dan is het aan te bevelen het interval voor het verversen van de olie te. Dat gaat wanneer je de auto niet laat racen. Er een aantal kampen zijn die beweren dat olie verversen onzin is. Slechte kwaliteit olie gebruikt, of men heeft olie gebruikt voor het bijvullen die niet goed is.

Radar Toon onderwerp - Kwik fit praktijken. Echt de grootste onzin, ik werk in een garage en de olie word van onder uit. De tijd dat je in elk brikkie een paar liter 10W40-olie kon mikken ligt lang. Zie je dat het allemaal commerciele onzin is. Olie moet tijdig ververst worden alleen zitten er verschillen in het verversen van. Hallo allemaal, Ik heb laatst gekeken naar de auto die mij wat leek, maar in de auto bleek (fors) gerookt te zijn.

Audi TT 130.000 km zonder oliewissel

In de nog kakelverse juli-augustuseditie van AMT vakblad gaan enkele experts van diverse oliemerken in op de zin en onzin van het verversen. Merkte duidelijk verschil en de oude olie zag er zwart en vies uit. Kwaliteit motorolie - Kassa Zonder olie verversen en soms bijvullen met AldiLidl olie. Drysump Er zijn mensen die beweren dat olie verversen niet nodig is maar dat is onzin. Zoals heel veel milieuvriendelijke claims onzin zijn. Eerst spoelen Bij Auto Wientjes Apeldoorn vanaf 299.

Dure premium benzine zuiniger noch schoner - Joop. Neem van mij aan dat het onzin is, er is zeker wel meer rek in de. Komt nooit boven de 4 k toeren. Ik kreeg een wrang en belazerd gevoel bij het olie verversen van mijn nieuwe. Het verversen van de olie en het vervangen van.


Radar Toon onderwerp - Kwik fit praktijken

Onzin, dan kun je ook zeggen: rijden is niet goed voor je auto. Het is grote onzin dat ontgeurde kokos gemaakt word met. Normaal gesproken is het verversen van je olie een hels karwei. Automaat spoelen reinigen olie verversen bij Auto Wientjes. Nooit meer olie verversen En van de onderdelen van de autosleutelweek is het zelf uitvoeren van een kleine beurt van de eigen auto. Om de 120 duizend kilometer en zeven jaar olie verversen is te weinig.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.