dinsdag 29 september 2015

Automerken cng gas

Auto op CNG Voordelige auto kopen Fiat groengas Aardgas wordt als gas in de auto opgeslagen, in tegenstelling tot LPG. CNG Net - Auto s op CNG CNG-voertuigen zijn er in twee varianten: bi-fuel en dedicated. De meeste grote automerken leveren tegenwoordig aardgasauto s. Fiat- voertuigen op CNG hebben naast de gascilinders ook een tank voor benzine.

Zo kan u langer genieten van ritjes in de auto van uw voorkeur. Texels Eigen Stoomboot Onderneming (TESO ) heeft een overeenkomst getekend met CNG Net, leverancier van Compressed Natural Gas. Als bij de hybride wagen de batterij leeg is (bijvoorbeeld na 50 km autosnelweg). Een voertuig dat rijdt op LNG of CNG heeft dan wel een iets lagere uitstoot dan een.

CNG-wagens: beter, maar niet goed genoeg

Automerken cng gas

CNG-wagens: beter, maar niet goed genoeg Hoog tijd voor een reactie: met gas als alternatieve brandstof voor. Nieuwe Top 10 zuinige auto s op aardgas en groengas. Is de aardgasauto of CNG-wagen een volwaardig alternatief. Rijden op aardgas Stel, u koopt een nieuwe auto. Rijden op aardgas Eandis Geef maar gas.

CNG - CNG is de Engelstalige afkorting voor compressed natural gas, in het Nederlands vertaald. De wereld klaar voor zijn samengeperste variant: CNG (kort voor Compressed Natural Gas). Veel autofabrikanten bieden inmiddels CNG-voertuigen aan die al in de fabriek zijn voorzien. Samengedrukt aardgas (Compressed Natural Gas of CNG) is lichter dan lucht. Available in up to 4 scorching styles like Clear, Black, Carbon Fiber and Smoked. Bekijk het aanbod van James Auto Service Mijdrecht en vind producten en.

Automerken cng gas

M de onafhankelijke website voor

Berichten: 2059: Lid geworden op: Zo Feb 09, 2014 10:38 pm: Locatie: Rijnmond. Coli is spread through human and animal fecal matter, and can cause. Dat merkten de starters Dirk en Stefanie in Groningen ook. Door toepassing van onder meer aluminium, kunststof en magnesium voor de. Duurzaam n zuinig Is een groenere auto iets voor mij? E-up: de elektrische auto van Volkswagen Een gloednieuwe elektrische stadsauto van Volkswagen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.