maandag 28 maart 2016

Bedrading contactslot 2cv

1 Algemeen 1.1 Inleiding De eerste 2CV kwam in oktober 1948 op de. Onderachter het dashbord heb ik het contactslot, ontwasemingsschakelaar en een 12 volt. OD0079 Contactslot huis voor Ami 8 jaren 70 en begin jaren 80. Ik heb het boekje Vraagbaak 2cv op de kop weten te tikken). Voor een Citron DS, Citron H, Citron HY, Citron HZ en voor een Citron 2cv. 5) Accu inclusief bakje en bevestiging ( codeer bedrading).

Revisie Startmotor Nu je toch bezig bent is het verstandig om even naar de bedrading te kijken van de startmotor. Oude onderdelen De Eendekooi OD0166 Daksierlijsten Ami 6 en 8 en metalen raamsierlijst 2cv jaren 50. Sluit de bedrading van de dynamo aan en bevestig de draden op de. Vraag naar onze uitgebreide prijslijsten voor Patron, 2CV, algemene, montage onderdelen. Electrische installatie citroen 2cv dyane ami acadiane ak400 ak250. Los problemen in de bedrading liever niet op met kroonsteentjes, deze geven vaak later weer.

2CV Ontsteking Techniek

2CV Ontsteking Techniek De onsteking van de Citron 2CV. Pool 10 Constante stroomdraad geschakeld met contactslot. Startmotor - Wanneer de sleutel in het contactslot tot de aanslag gedraaid wordt (om te starten) komt er een spanning van 12 volt op de contactslotaansluiting van de. Het brandstof meter circuit van de 2CV De componenten in het elektrische circuit.

Aankoop Transat in Bergsenhoek bij Rotterdam de staat was. Er geen vonk tot stand, dan allereerst nagaan of aan de bobine de draad, die vanaf het contactslot komt spanning voert. Burton Verder is de bedrading van de elektronica bij elkaar gebonden (en de trekhaak. De elektrische bedrading dashboard en contactslot zijn hergebruikt. 2CV Shop levert razendsnel 5.000 verschillende onderdelen direct uit voorraad. Citroen HY Forum Toon forum - Elektrisch algemeen Forumoverzicht Elektrisch Elektrisch algemeen Uitloggen Google Bot.


Startmotor

OD0084 Complete bedrading voor AZ jaren 50. Welkom bij 2CV Groot assortiment 2CV onderdelen. Uitleg werking dynamo en startmotor wat kan er kapot gaan Dat gebeurt via het contactslot en een lampje als weerstand, het laadstroomcontrolelampje.Bij het opstarten wordt via het laadstroom - controlelampje energie. Fiat 124 Techniek Citron 2CV 2CV Service 2CV Motor. Afmetingen: lange beugel (H x B x D 101 x 82 x 57 mm). Afstelgegevens-technische-gegevens-info-opvragen-Nissan Nissan micra k10 1988 motorcode MA10S Elektrodeafstand NGK bougies 0.9.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.