zondag 27 maart 2016

Spoel naaimachine plaatsen opwinden

We sell all brands: pfaff husqvarna janome Viking singer bernina lewenstein. Van deze nieuwe Singer naaimachine, staat u aan de start van een opwindend, creatief. By MiekK: Naailes 2: De Naaimachine en hoe hij werkt. Industrie naaimachine - het mechanische werkpaard - BERNINA Ondanks de afwezigheid van elektronische onderdelen is de industrie naaimachine voorzien van de nieuwste technische snufjes: spoel- en grijpersysteem. Opleiding Klein onderhoud en bediening van zware naaimachines.

Naaimachine spoel opspoelen - Nijtmans Naaimachines. BERNINA FAQ veelgestelde vragen en de antwoorden daarop. Zonder de draad uit de lus te trekken en het onder het naaivoetje te plaatsen. De meest voorkomende spoelhuisjes zijn spoelhuis A en spoelhuis. Trensgebied te plaatsen voorkomt u dat u de trens. Handleiding - Pfaff Quilt Expression 4.2 Gefeliciteerd met de aanschaf van uw nieuwe PFAFF -naaimachine.

NAAIMACHINE VOOR HUISHOUDELIJK GEBRUIK met OEKAKI

Van kwaliteitsgaren en naalden Naald plaatsen, spoel opwinden en inrijgen. Pfaff, hobby, serie, opspoelen, en, spoel, plaatsen, naaimachine. Moet de naaimachine worden uitgeschakeld om de naald te verwisselen? 2 langzamer gaat, laat dan het voetpedaal los om te stoppen. Ik weet niet hoe ik het spoel moet opwinden (het gaat niet bovenaan). Bij de elektrische naaimachine blijft het spoeltje zelf op dezelfde plaats, bij de.

Pfaff naaimachine sewing machine machine a coudre by. Klein onderhoud en bediening van zware naaimachines voor leder en stoffering. Toyota naaimachine ECO26B ColliShop Naaimachine van Toyota met regelbare steeklengte, 4-fasen knoopsgatautomaat. Singer 7422 Promo Movie Quick delivery in all EU. Met vrije arm voor moeilijk bereikbare plaatsen zoals kragen, manchetten en broekspijpen en ingebouwd naailicht. Wat ik ook probeer, de draad loopt na een paar steken vast, de bovendraad wordt dan in het spoelhuis.

BERNINA FAQ veelgestelde vragen en de antwoorden daarop

Het adres voor uw naaimachine en overlock. Quickguide Naaimachine Juki De Juki naaimachine kan verschillende, ook wat steviger, stoffen aan elkaar naaien. In deze video laat ik je zien hoe je een naaimachine spoel moet. Is het spoelhuisje of de grijper voor uw naaimachine zoek of defect. Is het mogelijk om een spoeltje op te winden tijdens het naaien of borduren? Toyota Naaimachine handleiding Ik heb een nieuwe Toyota naaimachine JCB15.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.