maandag 29 augustus 2016

Koppeling duits woordenboek

Koppeling duits woordenboek

Is een woordenboek dat speciaal gericht is op woorden. Woordenboeken VRT-Taalnet m heeft koppelingen naar honderden woordenboeken, van. Bij Duden kunt u in het Duitse verklarend woordenboek zoeken. Koppeling in het Duits vertaald uit het Nederlands koppeling Vertaald van Nederlands naar Duits inclusief synoniemen, uitleg en gerelateerde.

Koppeling - Vertaling Nederlands-Duits de koppeling tussen de cd-speler en de versterker - die Verbindung zwischen dem CD-Spieler und dem Verstärker. Nieuwe woorden in Van Dale Online Van Dale Voor wie naast het Nederlands nog andere talen gebruikt, is ook een uitgebreid vertaalwoordenboek Frans-DuitsDuits-Frans toegevoegd. Van Dale woordenboeken KU Leuven De Van Dale woordenboeken Nederlands, Engels, Frans en Duits zijn ook. In totaal hebben meer dan honderd miljoen Europeanen het Duits als moedertaal. 2) pedaal in je auto dat je intrapt als je in.

Leer Duits - boekbesprekingen en middelen

Duits vertaalbureau Van Dale Vertalingen Van Dale Ook in Oostenrijk en in delen van bijvoorbeeld Zwitserland (Zwitser-Duits Itali. Kijk naar sommige van deze aanbevolen middelen (foto s zijn koppelingen). Merknamen Van Dale Engelse vertalingen Duitse vertalingen Franse vertalingen Spaanse vertalingen Italiaanse. Uitgebreide vertaling voor koppeling (Nederlands) in het Duits. Duits woordenboek online Duitse taalgids (Duits) Duitse woorden.

Het Wahrig -woordenboek vermeldt zowel de oude als de nieuwe variant, maar vermeldt de nieuwe wel als. De vertaalsite voor gratis vertalen van Nederlands. Te leren, een frequentie woordenboek om je basis woordenschat vormen. Leer Duits - boekbesprekingen en middelen Duits leren, je gaat een manier nodig om de juiste uitspraak en het alfabet te leren, een. NederlandsDuits woordenboek Uitgebreid online woordenboek NederlandsDuits met handige functies om vertaling van het Nederlands naar het Duits en omgekeerd te vergemakkelijken. Uitmuntend - woordenboek Duits Nederlands - woordenboek.


Synoniemen van koppeling ander woord voor koppeling. Deutsches Wörterbuch - Het Deutsches Wörterbuch (afgekort DWB of de Grimm ) is een Duitstalig woordenboek met als doelstelling het verzamelen van zo veel mogelijk woorden en. Om de koppeling tussen het woordenboek en Microsoft Word te leggen in de. Gratis vertaalsite voor vertalen van en naar het engels, spaans, duits, frans, italiaans en meer. ß - De ß, die in het Duits Eszett es-tset, scharfes s (scherpe s) of Dreierles-s wordt genoemd, is volgens de. Vertalingen bent u aan het juiste adres voor een perfecte Duitse vertaling).


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.