dinsdag 18 april 2017

Opschorting van de tenuitvoerlegging

Opschorting van de tenuitvoerlegging

Samenloop De schorsing van de tenuitvoerlegging van de voorlopige hechtenis is er uit. Betreffende een verzoek om opschorting van de tenuitvoerlegging van de. Beslissing tot uitstel van tenuitvoerlegging of opschorting van de verkoop van een. Schorsing (en de opschorting) van de voorlopige hechtenis en het recht dat van. Dit betekent dat de bevoegde autoriteit de tenuitvoerlegging niet kan starten als. 2 De officier van justitie kan de tenuitvoerlegging opschorten gedurende de periode die nodig is om de ten uitvoer te leggen beslissing te laten vertalen in de.

De beslissing, bedoeld in artikel 16, tot opschorting van de tenuitvoerlegging van de taakstraf, met advies aan de officier van justitie tot het voortijdig. Opschorting, uitstel en probatie Goede raad is goud waard. Z080 geschillen klachtzaken gedetineerden print icon Voor het indienen van een verzoek tot opschorting van de tenuitvoerlegging van een strafvonnis of een verzoek om strafonderbreking verstrek je geen reguliere. EUR-Lex - 61988CJ0143 - EN - EUR-Lex De opschorting van de tenuitvoerlegging van een op een.

Faillissement en opschorting middelen van tenuitvoerlegging

Opschorting van de tenuitvoerlegging

Leidt niet tot de opschorting van de tenuitvoerlegging van de gelaste maatregelen. (uitvoerbaar bij voorraad-verklaring, zekerheid, of schorsing van de tenuitvoerlegging van het vonnis in eerste instantie). Zaak 4687 R Hoechst AG tegen Commissie van de Europese. Tenuitvoerlegging van een vonnis tegen te houden in afwachting van de uitkomst van een hoger. Schorsing van de executie van een vonnis Heeft u dan helemaal geen mogelijkheid de executie c.q.

Ook geldt er ten opzichte van de schuldeisers de opschorting van tenuitvoerlegging: de aangevangen uitvoeringsmaatregelen kunnen niet. Faillietverklaring een opschorting van de middelen van tenuitvoerlegging geniet terwijl de echtgenoot van de gefailleerde (of de ex-echtgenoot). Verzet tegen de tenuitvoerlegging van een dwangbevel of een vonnis tegen de tenuitvoerlegging (of het voornemen daartoe) van een dwangbevel ( hierna. (Indien probatie- opschorting of probatie-uitstel wordt overwogen, licht het onderzoeks- of). Opschorting kan op grond van bovenstaande artikelen uitsluitend plaatsvinden indien de tenuitvoerlegging van de straf of maatregel waarvan gratie wordt.

Opschorting van de tenuitvoerlegging

De regeling zoals voorzien in het strafrecht met betrekking tot de tenuitvoerlegging en onder meer met betrekking tot het uitstel, de opschorting. Type maatregel zijn: opschorting van de tenuitvoerlegging, opname van een. Wet wederzijdse erkenning en tenuitvoerlegging geldelijke sancties. Een opschorting van de middelen van tenuitvoerlegging geniet terwijl de. Wet betreffende de opschorting, het uitstel en de probatie. Probatie - De probatie kan alleen worden toegestaan bij een opschorting van veroordeling of bij een uitstel van de tenuitvoerlegging van de straf.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.